Eigen Medium

Eigen Medium

Veel organisaties werken tegenwoordig met een eigen medium. Een nieuwsbrief, vol met actuele informatie, geeft uw instelling gericht de mogelijkheid om uw doelgroep te  informeren.  Het NBC kan samen met u een dergelijke nieuwsbrief ontwikkelen. Wij zijn voor uw  organisatie een grafische en financiële partner. Wij nemen u graag spreekwoordelijk aan de  hand door het grafisch landschap maar zorgen er wel voor dat u door de bomen het bos nog  ziet!

Bij het samenstellen van een dergelijke brochure of nieuwsbrief moeten een aantal zaken  onder de loep worden genomen, zoals: copy, opmaak en lay­out, acquisitie, foto’s en  illustraties, formaat, kleurgebruik, gastartikelen, doelgroep, leveranciers, oplage enz. Dit zijn  allemaal onderwerpen die besproken moeten worden om een dergelijke uitgave te  realiseren. Het NBC begeleidt u in dit traject. Het NBC heeft professionele en vakbekwame  medewerkers in dienst om uw organisatie van dienst te zijn.

Contact

Waarom kiest u voor het NBC?

  • Transparante afspraken
  • Samenwerken met specialisten
  • Behulpzaam
  • Een passend product voor iedere organisatie
  • Kwaliteit

Onze medewerkers staan dagelijks klaar voor:

Hulpverleners, patiënten, mantelzorgers, ouderenzorgers, bestuurders, vrijwilligers, belangenorganisaties, ondernemers, enzovoorts…

Ook u bent van harte welkom bij het Nationaal Bureau voor Communicatie.

Onze garanties: transparante afspraken, kwaliteit door samenwerking met specialisten en dankzij behulpzame service altijd een passend product.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Tel: 0598 850571
Mail: info@hetnbc.nl
Op werkdagen tussen:
08:30/10:15 – 10:30/12:30
13:00/15:15 – 15:30/17:00

Ons kantoor:

crossmenu