Directielid en aandeelhouder NBC overleden.

Namens de directie en medewerkers maken wij u bekend dat Els Londeman-Middelwijk is overleden. Zij heeft zich vanaf de oprichting ingezet voor onze organisatie. Wij willen Els bedanken voor haar deskundigheid binnen haar werk en de liefde welke zij gaf aan mensen in haar omgeving. Els heeft een basis gelegd waar wij allemaal mee verder kunnen. Wij bedanken opdrachtgevers, klanten en leveranciers voor het in Els gestelde vertrouwen.

Wij wensen iedereen sterkte en zijn dankbaar voor alle steunbetuigingen.

Directie en medewerkers NBC

Onze medewerkers staan dagelijks klaar voor:

Hulpverleners, patiënten, mantelzorgers, ouderenzorgers, bestuurders, vrijwilligers, belangenorganisaties, ondernemers, enzovoorts…

Ook u bent van harte welkom bij het Nationaal Bureau voor Communicatie.

 

Zoeken... Zoeken...

Kan ik u helpen?

Wij helpen u graag verder met vragen over onze dienstverlening, wij zijn bereikbaar via onderstaande gegevens:

Tel: 0598 850571
Mail: info@hetnbc.nl
Op werkdagen tussen:
08:30/10:15 – 10:30/12:30
13:00/15:15 – 15:30/17:00

Businessman holding multimedia tech devices in his hand

Communicatie

Door ervoor te zorgen dat uw potentiële doelgroep goed geïnformeerd wordt is men altijd op de hoogte van uw activiteiten. Doorgaans levert dit binding op met de doelgroep.

AdobeStock_140754038

Eigen medium

Veel organisaties werken tegenwoordig met een eigen medium. Een nieuwsbrief, vol met actuele informatie, geeft uw instelling gericht de mogelijkheid om uw doelgroep te informeren.

Beratungsgespräch: Bank Kauffrau mit Kunde

Communiceren

Communicatie is een breed begrip. Er kan op veel verschillende manieren worden gecommuniceerd. Praten, mailen, social media en websites, maar ook op papier.

Onze garanties: transparante afspraken, kwaliteit door samenwerking met specialisten en dankzij behulpzame service altijd een passend product.